KOPËSHTI QË U DOGJ S’KA NGROHJE

Qe nga renja e zjarrit tre jave me pare ne mensen Kopeshtit “Beselidhja”, procesi mesimor vijon te jete i pezulluar. Me shalla, kapuca dhe dorashka, nje pjese vogelusheve te ketij kopeshti, sot po sfidojne temperaturat nen zero dhe kushtet te pa pershtatshme.

Tre jave nga djegia e kopeshtit nuk eshte marre asnje mase, ndersa Bashkia Lezhe nuk ka bere kerkese OSHEE per zevendesimin e atomatit.

Drejtori i Sherbimeve publike ne Bashkine e Lezhes Ndue Lushi, pranon problemin qe kopeshti eshte pa ngrohje, ndersa akuzon OSHEE-ne per vendosjen e nje matesi me kapacitet te vogel.

Femijet e kopeshtit “Beselidhja”, jane te akomduar ne katin e trete te konviktit te shkolles Profesionale ‘Kolin Gjoka’. Pas 5 vitesh, ka nisur puna per ndertimin e kopeshtit te ri i cili pritet ti jape zgjidhje problemit ne fale.

TE TJERA