Gratë nervoze që grinden janë më të çmuarat, ja pse marrëdhënia me to është privilegj!

510

Po! E kemi fjalën pikërisht për ato gra që duket se luftojnë kundër gjithçkaje dhe të gjithëve…Janë ato që kanë një anë pozitive, më të rëndësishmen që mund të të ofrojë një marrëdhënie.

Ndryshe nga ç’mendojnë shumuca prej nesh, cilësitë e tyre, krahasuar me gratë e tjera që shfaqen të qeta dhe shmangin çdo konflikt me partnerin, janë shumë më të mëdha.

Nëse bëni pjesë në kateogrinë e grave që nuk humbasin shansin për t’u grindur, do të thotë që jeni vërtetë të dhëna e tërësisht të përkushtuara pas gjërave që bëni. Përpiqeni që t’i përmirësoni gjërat mes jush në mënyrë që të arrini gjithmonë harmoninë.

Nëse grindeni vazhdimisht, ndodh sepse kërkoni gjithmonë më mirë dhe parashikoni të ardhme të gjatë mes jush.

Të humbasësh këtë lloj gruaje do të thotë të humbasësh një mundësi unike!
Një grua që nuk e vë asnjëherë në diskutim fjalën e partnerit, që nuk ju telefonon disa herë në ditë, që nuk ankohet asnjëherë pse dilni pafundësisht me miqtë, nuk është një grua e dashuruar!

Për meshkujt mund të jetë më e rehatshme kështu, por duhet të vënë në pikëpyetje marrëdhënien e tyre.