Kisha katolike në Shkodër ka pritur vizitat e rastit për festën e Krishtlindjes.

Përfaqësues të klerit dhe të politikës pas vizitave të rastit uruan të gjithë besimtarët e krishterë për festën e Krishtlindjes.