Kompania që po ju jep punëtorëve dhurata të çuditshme si bonus për krishtëlindje

365

Kompania Wisconis ka vendosur që të u jap punëtorëve një dhuratë të çuditshme për krishtlindje.

16 punëtorëve kompania do të ua dhuroj nga një ar.më

Përveç armë.ve ata i kanë dhuruar atyre edhe nga 500 dollarë.

“Unë dhe babai im folëm për këtë. Ne menduam që fillimisht ishte për sigurinë personale. Pastaj thamë që do të ishte kënaqësi për punëtorët.”, u shprehë pronari i kompanisë Ben Wolfgram.

Kompania Wisconis merret me prodhimin e xhamave plumb-mbrojtës.

Lexo edhe:   Zbuloni çfarë tregon forma e mjekrës për personalitetin tuaj