SHKODRANJA PAGUAN UDHËTIMIN E 20 STUDENTËVE PËR NË QYTETIN E TIRANËS

486

Protestës së studentëve ditën e njete të 13 dhjetorit i është bashkuar edhe një qytetare shkodrane e cila në prononcimin e saj bën me dije se

në mbështejte të studentëve i biri saj që jeton jasht trojeve shqiptare ka vendosur që tu paguante udhëtimin drejtë Tiranës 20 studentëve e sëbashku me ta do të udhëtonte edhe ajo.

Mbështetja që studentët kanë marrë nga qytetarët jo vetëm në Shkodër por në të gjithë vendin

ka qënë e madhe ku hera herës kanë qënë ata vetë që si prindër i janë bashkuar kësja protestë për të kërkuar të drejtat për studentët dhe fëmijëty e tyre.

Lexo edhe:   Zbulimi i këtij shqiptari në Tropojë mund ti sjellë kombit Shqiptar miliarda dollarë.