TAKIM I KOMUNITETEVE FETARE PËR MBROJTJEN E TOKËS

271

Tri komunitetet fetare në Shkodër kanë zhvilluar një takim të përbashkët me temën “Të mbrojmë tokën, shtëpinë tonë të përbashkët”. Ky takim u zhvillua në mjediset e hotel “Colosseo”.

- PUBLICITET -

 

 

Arqipeshkvi i dioqezës Shkodër-Pult imzot Angleo Massafra tha se ky takim në Shkodër u zhvillua njëkohësisht me atë në Poloni për uljen e gazrave me 2%.

 

 

Përfaqësuesi i Myftinisë Shkodër Arben Halluni duke folur për mbrojtjen e tokës tha se këtë e gjejmë edhe në librat e shenjtë.

 

 

Famullitari i kishës ortodokse në Shkodër At Nikolla Petani u shpreh se ne duhet ta mbrojmë tokën duke qenë se është tejet e rëndësishme për të ardhmen.

 

 

Ky nuk është takimi i parë që komunitetet fetare në Shkodër zhvillojnë sëbashku duke përcjellë mesazhe jo vetëm për politikën dhe ata që kanë në

 

 

dorë vendimarrjen për mbrojtjen e tokës por edhe gjithë pjesën tjetër të shoqërisë ndërsa pjesë e diskutimeve të mëparshme kanë qenë edhe probleme të ndryshme sociale.

- PUBLICITET -