HYRJELAJMEProtesta në Shkodër përmes memeve

Protesta në Shkodër përmes memeve

Kjo protestë ka shkëlqyer në çdo detaj. Një unifikim i pazakontë i një mase që nuk ka drejtues por që ndihen njëlloj dhe që kërkojnë të drejtat e tyre.

Një nga aspektet më të veçanta dhe të goditura të kësaj proteste kanë qenë memet.

Ndiqni protestën në Shkodër përmes memeve.

TE TJERA

spot_img