VAU-DEJËS, SHKOLLAT ME NGROHJE

469

Me investimet e Bashkisë Vau Dejës në shkolla është zgjidhur problemi i ngrohjes për sezonin e dimrit.

 

Përballë temperaturave të ulëta të ditëve të fundit, administrate e Bashkisë Vau Dejës, ka kryer shpërndarjen e lëndës për ngrohje, qoftë shpërndarjen e druve në shkollat që përdorin ngrohjen me dru por edhe shpërndarjen e gazit në shkollat 9 vjecare dhe të mesme

 

 

Disa prej shkollave të Bashkisë Vau Dejës para nisjes së sezonit arsimore iu nënshtruan rikonstruksionit të plotë duke u plotësuar edhe me kaldaja ku atje është siguar ngrohja,

 

 

ndërkohe që tashmë ka përfunduar edhe shpërndarja e druve dhe e gazit duke garantuar ngrohje për nxënësit dhe mbarëvatje të procesit mësimorë