HYRJELAJMELumi Buna ka nevoje per ndihmen tone!

Lumi Buna ka nevoje per ndihmen tone!

Bashkohuni me ne te dielen, me date 18 ,ne oren 10:00 ,tek ura e Bunes!
Lumi Buna ka nevoje per ndihmen tone! Dita dites po degradon duke rrezikuar faunen dhe floren e

Bunes dhe te liqenit, por jo vetem! Jeta jone rrezikohet gjithashtu nga peshqit qe hame apo nga ajri qe marrim ne shetitoren e molos.

Te dielen nga te gjitha anet, nga toka dhe me varka ,do te pastrojme kete katastrofe mjedisore.

Ju presim ne oren 10:00 te dielen tek ura e Bunes ne shetitoren e molos, merr nje mik me vete, prej atyre miqve qe e duan Shkodren!

Shperndaje!

– EKO Mendje

TE TJERA

spot_img