Këto 3 shenja Horoskopi janë më fantastike se të tjerat

516

E dini se 3 nga shenjat e Horoskopit janë shumë më karizmatike se të tjerat. Për astrologët, Binjakët, Luani dhe Shigjetari, janë shenjat që kanë më shumë sens humori se gjithë të tjerët.

Ja karakteristikat për secilën shenjë:

Binjakët-Të tjerët mendojnë se ju nuk keni shumë sens humori, por në momentin që dikush ju dëgjon lëkundet nga e qeshura. Ju keni një anë shumë serioze, e cila zakonisht e bën humorin tuaj të mprehtë. Binjakët janë njerëz të zgjuar dhe jo të gjithë e kuptojnë tamam humorin e tyre. Njerëzit që keni pranë janë të veçantë ashtu si ju.

Luani-Njerëzit duan të kenë pranë dikë të shenjës së luanit se mendojnë se janë plot energji dhe humor. Prandaj një luan përpiqet për të menduar një shaka e cila do i bëjë njerëzit të shkrihen së qeshuri. Njerëzit që janë të shenjës së luanit qeshin shumë edhe me vetë shakatë e tyre, por kjo nuk përbën problem për të tjerët.

Shigjetari-Shigjetarët e kanë sensin e humorit më të madh se të gjitha shenjat, sepse i vjen natyrshëm. Ju gjithmonë e tregoni diçka në mënyrën më të bukur dhe i bëni të tjerët për të qeshur. Miqtë e një shigjetari ndihen me fat, pasi kanë në jetën e tyre dikë që e shikon jetën pozitivisht dhe bën humor në shumicën e kohës.

Lexo edhe:   50 çuditë e Shqipërisë dhe shqiptarëve