EMOCIONE NË DOKUMENTARIN PËR 60 VJETORIN E ESTRADËS

Pas dokumentarit për 60 vjetorin e krjimit të teatrit të estradës në Shkodër disa prej emrave të mëdhenj që kontribuan përcollën emocionet e tyre. Edmond Mëhilli është regjisori i cili punoi për shumë vite.

Aktorët e estradës së Shkodrës tregojnë se ishin me fat që u bënë pjesë e teatrit “Migjeni”.

Në këtë 60 vjetor ishin të ftuar edhe disa prej emrave të shquar të humorit shqiptar.

Për regjisorin e dokumentarit Arjan Çuliqi ishte një detyrë e vështirë.

Gjatë dokumentarit për 60 vjetorin e estradës në teatrin “Migjeni” ishin të ftuar shumë personalitete dhe emra që kontribuan për vite me radhë në artin dhe kulturën shqiptare.

https://youtu.be/2H1jXBTXrqU

TE TJERA

spot_img