Shqiptarët nuk ndahen në të krishterë dhe muhamedanë, por në …

451

”Shqiptarët nuk ndahen në të krishterë dhe muhamedanë,po ndahen ne dy anë:

- PUBLICITET -

 

Ana Kombëtarëve,në të cilën ka shqiptarë nga të gjitha besimet,dhe ana e zuzarëve” keshtu shprehej shume vite me pare Faik Konica

- PUBLICITET -