BLOGERI I FAMSHËM VIZITON SHQIPËRINË, HABITET NGA NUMRI I MADH I KAFENEVE

Një bloger i famshëm, Nuseir Yassin, ka vizituar Shqipërinë. Një nga detajet më të veçanta që i ra në sy është fakti që në vendin tonë ka shumë kafene. Ai ka publikuar një video 1 minutëshe në Facebook ndërsa i bën reklamë Shqipërisë.

“Ky shtet i vogël i Evropës nuk prodhon kafe. Por Shqipëria ka numrin më të madh të kafeneve për banorë,”-shprehet ai. Ndërsa vë në dukje faktin se nuk ka Starbucks. “Në çdo cep ka nga një kafene. 1 kafene për 169 njerëz dhe nuk ka asnjë Starbucks.”

Nuseir u ka bërë thirrje njerëzve të vizitojnë Shqipërinë duke e përshkuar si në vend mikëpritës dhe ku kafja kushton lirë. “Shqipëria është një vend mikëpritës dhe kafenetë në vend janë të lira, të shijshme dhe mos hezitoni ta vizitoni,”-thotë blogeri.

Video e postuar në Facebook është ka marrë mbi 1.8 milionë klikime.

https://youtu.be/dywO93cpBqw

TE TJERA