Plas gallata në rrjet, si reagon Rama përballë një bixhoçiu

byllja e kazinove dhe pikave të bastit është një nga temat më të diskutuara të këtyre ditëve. Ndërsa disa njerëz e përshëndesin vendimin e të tjerë e

 

cilësojnë si hap për ta monopolizuar në duart e pak njerëzve këtë biznes, të shumtë janë dhe ata që bëjnë gallatë. Për më tepër ndiqni videon.

 

TE TJERA