I martuar me 5 gra, flet burri që u bë hit në internet

Të kesh 5 gra ndoshta nuk është një gjë që mund ta shohësh cdo ditë e në vendin tonë, nuk dihet nëse është parë ndonjëherë.

Po ky burrë i quajtur Brady Williams jeton me 5 gratë e tij dhe jeta e tyre shkon vaj.

Të paktën me aq sa kjo familje gjigante tregon për mediat

Si është të jetosh në këtë lloj familjeje? Pra të bashkëjetosh me 5 gra?

Fillimisht duhet t’ju themi se ndonëse për shumë njerëz është e papranueshme, ata thonë se janë të lumtur dhe gëzojnë respekt për njëri tjetrin.

Brady dhe 5 shpirtrat e tij binjak kanë gjithsej 25 fëmijë.

Ata festojnë me njëri, tjetrin, kanë një shtëpi të madhe, kanë një jetë plot angazhime dhe gratë janë të lumtura me njër-tjetrën.

Sekreti? Akoma nuk është zbuluar.

- Publicitet -

TE TJERA

spot_img