HYRJELAJMEBOTABalena e rrallë filmohet në një lumë??

Balena e rrallë filmohet në një lumë??

Një balenë e rrallë e quajtur ‘Benny Beluga’ u zbulua sot në lumin Thames pranë Londrës.

Ekologu dhe ornitologu Dave Andrews nuk mund të fshehë befasinë e tij për rastin, duke theksuar se balena ishte afër Gravesend në Kent.

“Nuk mund të besoj se jam duke shikuar këtë balenë”, shkroi ai në Twitter.

Ai shtoi se balena – qindra milje nga habitati i saj normal në Arktik, nuk ishte parë asnjëherë në këtë zonë.

 

TE TJERA

spot_img