Një buton i ri-shpërndarjeje, risia më e fundit e Instagram

469

Tashmë përveç facebook, duket se dhe Instagram po ndërmerr një nismë kur ne të mundemi që të shpërndajmë postimet e të tjerëve në profilin tonë.

Rrjeti social Facebook gjithnjë e ka ofruar një buton shpërndarjeje për postimet që dëshironi ti ripublikoni ndërsa Twitter ofron butonin ri-cicëro.

Kohët e fundit Instagram, duket se ka filluar testimet me rishpërndarjen e postimeve të të tjerëve.