BUSHATI URON NGA SHKOLLA “NIKOLLË ZAGORJANI”

620

Me nxënësit, mësuesit dhe prindërit e Velipojës në ambientet e reja të shkollës “Nikollë Zogorjani”, në ditën e parë të vitit shkollor ka qënë ministri i jashtëm Ditmir Bushati.

Në fjalën e tij Bushati u shpreh se e rëndësishme për fëmijët që kur të rriten të kujtojnë mirë kohën kur kanë qenë të vegjël, prandaj urimi im është t’ia kalojnë sa më mirë në shkollë, në ambientet tërësisht të reja.

Fenomeni i braktisjes së shkollës në Velipojë as nuk ekziston si term edhe pse, një pjesë e mirë e famileje jetojnë në kushte shumë të vështira ekonomike.