HYRJELAJMEQytetaret shkodranë e braktisen Vllazninë në këto momente të vështira

Qytetaret shkodranë e braktisen Vllazninë në këto momente të vështira

Bosh,bosh dhe vetem bosh…Qytetaret shkodrane e braktisen Vllaznine ne keto momente te veshtira

TE TJERA

spot_img