THETHI, fotot që do t’ju lënë pa frymë!

1341

Nëse një foto s’flet dot vetë, është e kotë të flasësh ti për të. Ndaj dhe ne s’do humbasim kohë por do t’ju lëmë t’i shijoni vetë bukuritë e mrekullueshme të Thethit në këto ditë të nxehta vere.

Përmes këtyre fotove shijoni këtë perlë të Shqipërisë së Epërme për të cilin në 1908 Edith Durham shkroi: Kur jam në humbëtirë s’më shkon mendja asnjëherë te librat.

Cilido libër është i mërzitshëm krahasuar me historitë e jetës që luhen përditë

mes këtyre shkëmbinjve të zhveshur, të hirtë.