#EraShtet, “DREJTORET” E DREJTORISË SE TATIMEVE SHKODËR

841

Qytetarët e Shkodrës kanë denoncuar përmes rrjeteve sociale shkeljen e hapur të ligjit nga ana e zyrtarëve të drejtorisë së Tatimeve në Shkodër.

Siç shihet qartë në këtë foto, automjetet e tyre kanë zënë në mes të ditës hapësirat e parkimit të rezervuara për Shërbimin Urban të Qytetit.

Më shqetësuese bëhet kjo situatë kur policia, e cila nxiton për të kapur shkelje qytetarët, “mbyll sy e veshë”

duke mos gjobitur apo ndëshkuar shkelësit e ligjit.

Edhe shoferët e autobusëve shprehen se është e vështirë të gjesh vend për të marrë pasagjerët e kjo gjë është kthyer shpeshherë në burim akisdentesh.

Shpresojmë që artikulli tjetër në Shkodër.Info të jetë për të lajmëruar zgjidhjen e këtij problemi dhe për të përgëzuar punën e policisë.

Faqja ne facebook Shkodra asht Dashni