RAMA PREZANTON RRUGËT PËR SHKODRËN

539

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video në profilin e tij në Facebook, ku ka bërë një prezantim të projekteve rrugore të prezantuara dhe atyre që priten të nisin.
Me dixhiturën:

 

“E para ndërhyrje serioze mirëmbajtjeje në rrugët kombëtare të vendit pas 30 vjetëve”, Rama ka bërë me dije disa nga segmentet kryesore dhe çfarë pritet të bëhet në muajin Shtator.

 

“Mirëmëngjes, dhe me këtë videoinformacion mbi të parën ndërhyrje serioze mirëmbajtjeje në rrugët kombëtare të vendit pas 30 vjetëve, ju uroj një ditë të mbarë” shkruan Rama teksa poston videon.

 

Kryeministri gjithashtu ka prezantuar projektet e rrugëve të Shkodrës. Ndër këto është aksi mjaft i rëndësishëm Shkodër-Muriqan.Një tjetër aks që do ti nënshtrohet rikonstrusionit është edhe ai Shkodër-Fushë Arrëz.

 

Melgushë-Mjedë është aksi tjetër i përfshirë në projektet e qeverisë Rama. Mësohet se këto akse rrugore do ti nënshtrohen ndërhyrjes në muajin Shtator të këtij viti