DREJTORI MOLLA: KOLEKTORËT E UJIT FUNKSIONUAN

673

Ndryshe nga drejtorja e spitalit Teuta Rrjolli mendon drejtori i ujësjellës kanalizime në Shkodër Mark Molla.

 

Sipas tij kolektorët kanë funksionuar dhe nuk janë bllokuar duke hedhur poshtë pretendimet e drejtores se përmbytja në spital erdhi për shkak të problemit me kolektorët.

Kolektorët kanë qenë bosh shprehet drejtori Molla dhe jo të bllokuar. me hapjen e pusetave uji në disa pika të caktuara u largua më shumë.

 

Sipas drejtorit Molla kanalizimet funksionojnë normalisht edhe pranë spitalit të Shkodrës duke patur një qëndrim krejt tjetër nga drejtorja e spitalit e cila fajësoi bllokimin e kolektorëve.

 

Në situatën e një dite më parë të reshjeve të dendura të shiut në spitalin e Shkodrës ndërmarrja e ujësjellësit dha një ndihmë duke mundësuar largimin e ujit pas përmbytjes në repartin e imazherisë dhe fizioterapisë.