HYRJELAJMEAKTUALITETVELIPOJË, PRONARËT: KEMI SHUMË PROBLEME

VELIPOJË, PRONARËT: KEMI SHUMË PROBLEME

Zëvendëskryeministrja Senida Mesi ka zhvilluar një takim me pronarët e bizneseve në plazhin e

Velipojës. Këta të fundit kanë shprehur problematika pafund që nuk gjejnë zgjidhje prej vitesh.

Numri dy i qeverisë dhe zëvendësministri i turizmit Hajrullah Çeku treguan për ndërhyrjet e deritanishme

në Velipojë, projektet për të ardhmen apo edhe masat që duhet të marrë edhe bashkia Shkodër.

STAR PLUS TV

TE TJERA

spot_img