Vullnetarizem – “Ne Jemi Qyteti”

816

Ne menyre vullnetare, sot filluam te lyejm Uren e Bunes me vajin qe na dhuruan. ^_^ Kjo shtrese i sherben ures per t’u mbrojtur nga lageshtia dhe per t’i siguruar nje jetegjatese me te madhe. ^_^

- PUBLICITET -

Ne jemi qyteti dhe duhet te kujdesemi per te. ^_^ Eshte bukur kur i sherben qytetit tend dhe merr me qindra urime nga shkodranet! ^_^ #EKOMendje #Aktivizem #NeJemiQyteti #ShkodraAshtDashni – EKO Mendje

 

 

 

 

- PUBLICITET -