Fituesi i festivalit te Sanremos, këngëtari i njohur me origjinë shqiptare, Ermal Meta, ka kënduar disa prej këngëve te tij me te suksesshme ne sheshin Skenderbej.

Qindra qytetarë ndoqën në shesh koncertin e kantautorit Ermal Meta si dhe disa prej zërave me te mire te skenës shqiptare. Ai elektrizoi publikun në një

koncert të madh që zgjati nga ora 09:00 deri në 23:00 në kryeqytetin tonë, Tiranë.

Në përfundim të koncertit, përmes një statusi në facebook,

kantautori Ermal Meta shprehet falenderues, dhe shkruan: “La mia terra (toka ime). Faleminderit, nuk kam për ta harruar!”