Disa nga kufij më interesant në të gjithë botën. (Foto)

886

Ndarja e shteteve me kufinjë ka qënë historikisht me mure të larta dhe sigurta, shpesh kemi parë breze të tëra fortifilimi deri tek regjimi famkeq i komunizmit në shqipëri që e kishte rrethuar të gjithë kufirin me tela me gjëmba, dhe disa breze kufitare për ta bërë pothuajse të pa mundur deportimin.

Por edhe në mes dy gjermanive u ndertua muri i famshëm i berlinit i cili unshkatërrua në vitin 1989.

Fotot që do shikoni më poshtë që u pregatiten nga shkodër.info mund të shikoni pamje fantastike të kufinjët më interesant mes disa shteteve.