Zjarrfikse me urgjencë në pedonale çfarë po ndodh?!

Një autozjarrfikse me fenelina ndezur është futur me urgjencë në zonën e shetitores kryesore të qytetit të quajtur “pedonale” shkodër.

Zjarrfiksia ka ndaluar pra prefektuës duke ngjllur kureshtje tek kalimtarët e shumtë pasi aty skishte zjarr dhe çdo gjë dukej e qetë.

Imformacione jozyrtare bëjnë me dije për shkoder.info se ka qënë një alarm fals i cili ka alarmuar zjarrfikësit pas sqarimit yë situatës jan larguar menjëherë.

TE TJERA

spot_img