Mikel Kasaj iu iku me vrap nga gjykata, dy policët e burgjeve bien vetë në burg

741

Prokuroria e Vlorës ka urdhëruar ndalimin e dy punonjësve të Policisë së Burgjeve që shoqëronin të arrestuarin Mikel Kasaj, i cili u arratis nga salla e gjyqit në Vlorë ditën e djeshme.

- PUBLICITET -

Policia tha se ka ndaluar Gjolek Hodajn dhe Granit Zanin. Sipas prokurorisë, dy policët e burgjeve ishin përgjegjës për shoqërimin e të dënuarit.

Pasi mori vendimin e dhënë nga gjykata,

Mikel Kasaj kërceu mbi tavolinë, duke ikur me vrap shkallëve të gjykatës deri sa arriti të dalë jashtë. Në pamje duket qartë mungesa e sigurisë në Gjykatën e Vlorës.

Shihni edhe njëherë pamjet e arratisjes:

- PUBLICITET -