E dhunon ish-gruaja disa vite më e re, 37-vjeçari kërkon NDIHMË nga…

Ndërsa rastet e grave të cilat dhunohen nga burrat, fatkeqësisht nuk janë të rralla, nuk mungojnë edhe rastet e kundërta, kur burrat dhunohen nga gratë, e për pasojë kërkojnë edhe urdhra mbrojtjeje.

Rasti më i fundit është shënuar në Fier, ku një 37-vjeçar është dhunuar nga ish-gruaja e tij, disa vite më e re.

Menjëherë pas ngjarjes 37-vjeçare ka kryer denoncimin përkatës dhe ka nisur procedura për mbrojtjen ligjore ndaj tij.

Informacioni i Drejtorisë së Policisë Fier
Më datë 17.04.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes për shtetasin A.N, vjeç 37, banuese në Fier, pasi ish bashkëshortja, A.G,

vjeç 29, ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj tij. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës ne marrëdhëniet familjare”.

TE TJERA

spot_img