PROTESTA NË SHKODËR, QYTETARËT-RAMËS: LARGOHU SA NUK ËSHTË VONË

844

Deputete dhe perfaqesues te Partise Demokratike, si dhe qytetare shkodrane po protestojne sot ne qender te qytetit verior kunder qeverise Rama.

Protesta u paralajmerua qe nga dita e djeshme nga zedhensja e Partise Demokratike qe shkodranet duhej te protestonin per nje mije arsye sic jane perfshirja ne skemen e TVSH e biznesit te vogel, taksa ne Rrugen e Kombit,

banoret e nenShkodres qe u lane ne meshire te fatit gjate permbytjeve, heqja e shume familjeve nga ndihma ekonomike etj.

Qytetaret shkodrane mbajne ne duar pankarta qe i kerkojne Rames te largohet sa nuk eshte teper vone.