HYRJELAJMEXHEVAHIR SUKAJ “NDIHET I BEKUAR DHE UDHEZIM PER BOTEN”

XHEVAHIR SUKAJ “NDIHET I BEKUAR DHE UDHEZIM PER BOTEN”

Sulmuesi shkodrane Xhevahir Sukaj duket se ka vendosur qe te shkeputet pak nga Vllaznia dhe ti dedikoje totalisht kohe famijes se tij.

Pavaresisht se kampionati sa vjen e veshtirsohet kjo duket se per Sukajn nuk eshte dhe aq problem dhe pikerisht dy dite me pare ka marre leje tek ekipi.

Ai ka vendosur te beje nje udhetim te veçante me bashkeshorten dhe vajzen e tij ne Meke te Arabise Saudite.

Sulmuesi shkodrane madje ka publikuar edhe foto te ketij udhetimi familjare ne vendin e shenjte ku fotoja e tij shoqerohet edhe me diçituren

“ Makkah – blessed and a guidanc for the world ” qe do te thote “Mekke – i bekuar dhe një udhëzim për botën “

TE TJERA

spot_img