SOLIDARITETI I EFEKTIVIT TË POLICISË ME TË PËRMBYTURIT: KUSH KA NEVOJË…

590

Gjesti i veçante i efektivit shkodrane. Larg politikes e cila prej ditesh e ka kthyer situaten ne Shkodren e permbytur  ne nje arene akuzash dhe kunderakuzash,

ka njerez, qytetare dinjitoz qe solidarizohen me banoret e permbytur.

Efektivi i policise,

Nikoll Mirashi, ne nje status ne faqen e tij ne Facebook shkruan per situaten dhe ndihmen

qe ai ka deshire t’u bej te gjithe banoreve te permbytur te nenShkodres.

Statusi i Nikoll Mirashit: