Zgjerohen efektet e përmbytjeve në Shkodër, bllokohet aksi Rranxa Bushat- Mali i Jushit

1073

Një tjetër aks është bllokuar në qarkun e Shkodrës si pasojë e prezencës së madhë të ujit.

Aksi Rranxa –Mali i Jushit është bllokuar nga sasia e madhe e ujit në rrugë. Kalimi bëhet vetëm me mjete të larta.

Në zonën e malit të Jushit 30 banesa janë të përmbytura dhe prezencë uji ka në 105 banesa.

Zona duket që përkeqesohet çdo ditë e më shumë si pasojë e rritjes së nivelit të ujit ka prurjet e mëdha të reshjeve.

Qarku i Shkodrës ka ditë që qëndon nën pushtetin e ujit,

Nga reshjet e dendura të shiut të ditëve të fundit sipërfaqja e tokës së përmbytur ka arritur mbi 4698 ha.