Mengjesin e se merkures sipas raportimeve te gazetarit ne terren te Star Plus, Sokol Dema, niveli i ujit ne aksin rrugor

Shkoder-Velipoje, ka pesuar rritje.

Sipas informacioneve, pje

sa e asfaltit eshte e pakalueshme per automjetet e uleta.

Nderkohe ne rrugen e Dajçit kalohet vetem me mjetet e ushtrise dhe uji ka pesuar rritje me rreth 50 cm.

Nevojat emergjente jane per ushqimin e bagetive.