Situata e përmbytjeve në Shkodër vazhdon të jetë e rënduar. Në disa zona, uji është futur brenda shtëpive.

Një ndër zonat më problematike është Oboti, i cili vazhdon të ndodhet nën mbretërimin e ujit. Banorët qarkullojnë vetëm me mjete lundruese.

Ata shprehin se uji është futur edhe brenda banesave të tyre dhe për këtë arsye apelojnë për shpalljen e emergjencës.

Sipas banorëve, situata paraqitet shumë kritike.

/shqiptarja.com/