SHKODRANËT NË FUNDJAVË NË VELIPOJË, POR VIJA BREGDETARE PLOT MBETURINA

838

E diela dhe moti i mire ben qe shkodranet ti drejtohen bregdetit te Velipojes per te kaluar keshtu kete dite te diele.

- PUBLICITET -

Por disa dite me pare deti vershoi duke mbuluar pjesen me te madhe te reres dhe

ajo cka ka mbetur eshte sjellja e mbeturinave ne bregun e detit.

E nga sa verehet nderhyrja per pastrim e vijes bregdetare ne Velipoje

mbetet mese e nevojshme .

- PUBLICITET -