Fotografi nga koncerti i parë dhe i fundit i Vaçe Zelës në Prishtinë (FOTO)

490

Po sjellim një fotografi të rrallë nga koncerti i parë dhe i fundit i të madhes Vaçe Zela në Prishtinë, në vitin 1979. / KultPlus.com

 

 

Lexo edhe:   ‘Deformimi i Kanunit na ka prishur imazhin në botë’