Rruga ne fshatin Obot ne Njesine Administrative Ana e Malit eshte bllokuar plotesisht mengjesin

e se enjtes edhe per mjetet e ushtrise.

Oboti eshte fshati me i prekur nga permbytjet.

Ne Njesine Ana e Malit diten e djeshme  ishin nen uje rreth 1000 hektare toke dhe uji rrezikonte edhe banesat.

Diten e merkure per inspektim ne Obot ishin deputete te Shkodres si dhe Zv/Kryeministrja Mesi.

STAR PLUS TV