FUTBOLLNga Zoti në Zot: 5 gola “fotokopje” nga Messi dhe Maradona (video)

340

Ata janë dy argjentinasit më të mirë në historinë e futbollit dhe, për shumë, edhe në botë.

PUBLICITET

Të dy kanë shënuar pesë gola dhe një “dorë e njëjtë”.

PUBLICITET