Ministria e Shëndetësisë në gatishmëri, shpëtohen 2 gra në Shalë të Shkodrës

424

Në lidhje me situatën e vështirë të bllokimit nga dëbora të zonave të thella malore, ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka vendosur në gadishmëri njësinë e helikopterëve.

Pas dy tentativash për t’u ulur në fshatrat Nënmavriq dhe Lekaj,

mjekët dhe stafi i Njësisë së Helikopterëve të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ia dolën të shpëtojnë dy gra me probleme akute në fshatrat e Shalës së Shkodrës,

të cilët ishin bllokuar nga dëbora.

Lexo edhe:   Në një foto me Arbana Osmanin, Eduart Grishaj s’ja përton Xhemi Shehut: S’të le të shikosh punën tënde