HYRJELAJMENjoftim! Ekspozita vjetore me punimet më të mira të studentëve të Deparatamentit...

Njoftim! Ekspozita vjetore me punimet më të mira të studentëve të Deparatamentit të Arteve në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër dhe Galerinë e Arteve Shkodër

Njoftim!

Ju ftojmë në Ekspozitën vjetore me punimet më të mira të studentëve të Deparatamentit të Arteve në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër dhe Galerinë e Arteve Shkodër.

Ekspozita e cila është kthyer tashmë në traditë të bashkëpunimit institucional promovon artistët e rinj duke ndikuar në jetën artistike e kulturore të qytetit.

Kjo ekspozitë starton vitin e pestë të saj ku gjatë këtyre viteve u kthye në një tribunë dhe stimul për studentët e Departamentit të Arteve. Ndër vite u ndërthurën të dy programet e studimit

“Pikturë dhe Grafikë” dhe “Pedagogji Muzikore” ku shumë nga artistët e rinj të qytetit morën emocionet e para të karrierës së tyre. Ato tashmë vazhdojnë rrugën e artit në forma të ndryshme që nga piktura, institucione të ndryshme kulturore e artistike, mësimdhënie, etj, duke ndjekur një rrugë të cilën këto programe studimi ofrojnë si mundësi mjaft të sigurta në tregun e punës.

Kjo Ekspozitë është e para ndër shumë aktivitete në vazhdim në Departamentin e Arteve, ku përfshihen dy programet e studimit “Pikturë dhe Grafikë” dhe “Pedagogji Muzikore”.

Ekspozita hapet ditën e hënë me datë 26. 02. 2018 në orën 18.00 dhe do të qëndrojë e hapur deri me datën 03. 03. 2018.

Faleminderit!

TE TJERA

spot_img