Shkodër, u hoqën nga ndihma ekonimike, familjet dalin në protestë

535

Familjet që janë përjashtuar nga skema e re e ndihmës ekonomike në Shkodër kanë dalë sot në protestë.

Ata pretendojnë se janë hequr nga skema e ndimës ekonomike padrejtësisht.

Me thirrjet “turp” dhe “poshtë qeveria” ata kanë kërkuar që të rifutën sërish në skemë.

Në të gjithë qarkun e Shkodrës janë rreth 5 mijë familje që janë hequr nga skema e ndihmës ekonomike.

Lexo edhe:   Do mbledhin paratë me lopatë, këto janë 3 shenjat që do të pasurohen gjatë 2019-ës