Berisha: Ky është ministri që luan me diamante

494

Ish-kryeministri Sali Berisha nga salla e Kuvendit të enjten ka lexuar mesazhin e një qytetari, i cili bënte me dije se prej 5 muajsh në treg mungojnë holluesit e gjakut për ata persona që kanë vendosur valvula në zemër.

- PUBLICITET -

Berisha theksoi se çdo emergjencë është një procedurë dhe shkon aty për të denoncuar pashpirtësinë, papërgjegjshmërinë në emër të qytetarëve të cilët kanë vendosur valvula në zemër dhe në 5 muaj nuk gjejnë sintrom në treg.

Ai tregoi se kjo është 90% baraz me vdekje, pasi valvula nëse nuk merr holluesin e gjakut e çon drejt vdekjes të moshuarin.

Sipas tij, ata që luajnë me diamante që folën para tij (ministri Klosi), e kanë rozë këtë Botë, por këta që vdesin për valvula, e kanë ferr këtë botë.

 

OPINION.AL

- PUBLICITET -