I VDIQ DJALI BASHKË ME 3 FËMIJËT, KRYEFAMILJARI PESON DY INFARKTE

1318

Familja Preka në këto orë po perballet me një tragjedi të padëgjuar më parë dhe me momente të vështira!Ndërsa do të përcjellin në banesën e fundit edhe vajzën 10-vjeçare, krah babait Edmond

Preka, vëllait dhe motrës që u varrosën një ditë më parë,

ato duhet të  mendojnë tashmë jo vetem për gruan e aksidentuar në spital, por edhe kryefamiljarin 68-vjeçar që ka pesuar të dytin infarkt!

Lajmin e zi që i ka mbërritur në familje, duke humbur djalin dhe nipin e mbesat,

zemra e të moshuarit si ka përballuar dot dhe ka marrë dy goditje të rënda të njëpasnjëshme.