Nazistët i vranë babanë se strehoi italianët, nënë Ismetja realizon ëndrrën: bëhet italiane

697

ënë Ismetja jeton prej 14 vitesh në Itali dhe tashmë për të ka një “dhuratë”. Ajo ka realizuar një ëndërr të vjetër, është bërë shtetase italiane.

- PUBLICITET -

Me shami të bardhë ajo ka pozuar përkrah nënkryetarit të komunës së Saluzzo-s i cili ka shkruar se “Italia ka nevojë për njerëz si Ismetja”

“Ajo është Ismetja, mosha nuk thuhet. Por vitet i kanë mjaftuar par të kujtuar që kur ishte e vogël në Shqipëri ka parë nazistët duke i vrarë të atin, pasi ai strehonte ushtarët italianë. Nga ai moment Ismetja kishte një ëndërr: të bëhej italiane.

Sot pata kënaqësinë të firmos aktin që e shpall atë italiane. Italia ka nevojë për njerëz si Ismetja”, ka shkrur italiani Andrea Momberto, nënkryetari i komunës Saluzzo.

 

- PUBLICITET -