HYRJESHKODËRFOTOPër të bërë ski tradicionalisht, qenka ky fshat në Malësinë e Madhe

Për të bërë ski tradicionalisht, qenka ky fshat në Malësinë e Madhe

Ky është një baba qe po tërheq një slitë me të bijën e tij në Lepushë të Shkodrës.

Atje mund të shkohet për ski dhe fshati duket sikur është mbajtur sekret nga bota, madje edhe nga kryeministri i cili i entuziazmuar e postonte sot si një foto në adresën e tij.

/ Copyright Tiranapost.al

TE TJERA

spot_img