VLLAZNIA ME REZULTATE TË DOBËTA POR ME RROGA TË “MAJME”

728

Vllaznia edhe pse renditet e parafundit në tabelën e klasifikimit me vetëm

15 pikë kjo nuk ka ndikuar aspak sa i përket pagesës së skuadrës,

trainerit dhe tërë stafit përgatitës. Kjo është lista e pagesave të disave prej tyre në Kf Vllaznia.

Lexo edhe:   Dedikuar gjithë shqiptarëve, kënga e re e Aurelës dhe Gencit do t’ju fiksojë