(foto360) Rana e hedhun, plazhi i virgjër që nuk duhet ta lini pa e vizituar këtë verë.

2127
Rëra e Hedhur

Rana e hedhun është vetëm 3.5 km nga Shëngjini e sigurisht me pak veshtiresi edhe nga Rrjolli,Velipoje por sigurisht nese vendosim te marrim kete rruge na duhet një mjet 4×4.

- PUBLICITET -

Edhe pse është në të njëjtën vijë bregdetare është krejt ndryshe, një plazh i pastër, gati i gati i virgjër.

Ai ka qenë një plazh i fshehur dhe i pa frekuentuar shumë deri më tani për shkak të rrugës së keqe.

Tashmë lajm i mirë është se rruga është shtruar me asfalt.

 

Lexo edhe:   Ishte viti 1845, kur Shkodra blinte 28 piano e 30 violina