Shipëria e çudirave, prifti bekon pikën e basteve (VIDEO)

Një veprim i pazakontë ka ndodhur në Korçë. Edhe pse feja i ndalon kategorikisht veset,

një prift ortodoks ka bekuar një pikë bastesh në Korçë.

Prifti shfaqet në video duke kënduar greqisht dhe duke i “bekuar” me temjan bastexhinjtë.

Videoja është shpërndarë menjëherë në rrjetet sociale,

ndërsa është e vështirë të thuhet se cili është efekti i pritshëm i këtij veprimi.

TE TJERA

spot_img